Dalton Darten

Ken je het zeer bekende verhaal van Lucky Luke, ‘die sneller schiet dan zijn eigen schaduw’? Lucky Luke die samen met zijn trouwe compagnons, zijn paard, ‘Jolly Jumper’ en zijn hond, ‘Rataplan’, de gebroeders Dalton bestrijd tegen hun boevenacties. Nu kun je zelfde gebroeders Dalton grijpen door ze te raken tijdens het ‘Dalton Darten’.

Dalton Darten

Geschiedenis

Lucky Luke is een Belgische stripreeks die sinds 1946 loopt. De verhalen gaan over een rondzwervende cowboy en zijn avonturen in het wilde westen. Overal waar hij komt helpt hij de misdaad en het onrecht te bestrijden. De gebroeders Dalton; Joe (de kleinste en slimste van het stel), William, Jack en Averell (de grootste en domste van het stel), zijn de grootste boeven die er in het wilde westen rondlopen. Daarom is het aan Lucky Luke de taak hun tegen te houden als zij weer eens iets van plan zijn.

Wat kunt u verwachten?

Een variant op het bekende darten, maar dan leveren de Daltons de punten op. Bij Dalton darten wordt er gegooid op een gigantisch bord met afbeeldingen van de beruchte Daltons, door de grote van dit bord is zelfs voor de meest onervaren darter de kans op winst bereikbaar. Als een echt Lucky Luke probeert u de Daltons uit te schakelen en de meeste punten te behalen.

Hoe ziet de dag eruit?

Dalton Darten is een leuk onderdeel van uw Gold Rush Teamdag of uw Western Battle. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost het programma?

De prijs van Dalton Darten is op aanvraag.

  • >15
  • Op aanvraag
  • Op aanvraag

Offerte