Zandsculpturen

Zandsculpturen is een activiteit geworden die door vele volwassenen beoefend wordt, en door nog veel meer mensen bewonderd wordt. Metershoge kunstwerken met precisiedetails staan soms weken lang als tentoonstelling op het strand. Tijdens deze activiteit gaat u met uw team een eigen kunstwerk maken aan de hand van een thema.

Zandsculpturen

Sinds 1991 is op Scheveningen het jaarlijkse International Sand Sculpture Festival. Er zijn verschillende soorten zand, maar het zand wat op het Scheveningse strand ligt is perfect om een zandsculptuur mee te maken. Wat verder nog bijzonder is, is dat het sculptuur niet wegspoelt als het regent. Dit komt opnieuw weer doordat er op het Scheveningse strand het perfecte zand ligt.

De activiteit

De activiteit duurt een half uur tot drie kwartier. Het doel is een zo’n mooi mogelijk zandsculptuur maken samen met je team, passend bij het thema. Het is de bedoeling dat je je creativiteit op het zandsculptuur en het ontwerp hiervan loslaat. Denk hierbij vooral ook aan het idee achter het kunstwerk, want dat telt zeker mee in de beoordeling!

  • >15
  • Op aanvraag
  • Op aanvraag

Offerte