Bedrijfsuitjes

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan bedrijfsuitjes. Van de populaire bedrijfsuitjes, zoals ‘Ik hou van Holland’ en ‘Expeditie Robinson’ tot all time favourites, zoals de befaamde ‘zeskamp’ en spannende ‘moorddiners’. Bij al onze bedrijfsuitjes staat teambuilding centraal. Bij veel van ons bedrijfsuitjes kunt u – binnen een bepaald thema/concept – zelf een keuze maken uit activiteiten, waardoor het programma zo actief wordt als u zelf wilt. Wij werken door heel Nederland op de meest uiteenlopende locaties; ook bij u op kantoor. Mocht uw gewenste bedrijfsuitje er niet bij staan, vraag dan naar de overige mogelijkheden. Wij denken graag met u mee voor een passend bedrijfsuitje.

Tips voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

Tip 1: Wie gaan er met u mee?

Een groep collega’s is vaak heel divers; actievelingen, denkers en dromers, jonge honden en het terughoudende typje. Op een ideaal bedrijfsuitje hebben al deze verschillende collega’s evenveel lol en plezier. Bedenk daarom eerst goed met welke groep u op stap gaat, dan zoeken we samen naar een bedrijfsuitje wat bij uw groep past! EvenementenBrigade heeft heel veel verschillende uitjes, wij hebben er zeker één voor u!

Tip 2: Wat is het doel?

Plezier, teambuilding, een overname, nieuwe personeelsleden of een training? Er zijn heel veel goede redenen voor een bedrijfsuitje! Zo kunt u kiezen voor een programma wat speciaal is gemaakt om de onderlinge band te versterken, denk aan de Goldrush teamdag. U kunt ook kiezen voor een avondvullend programma waar het diner wordt afgewisseld met originele activiteiten, een spel of een quiz zoals bijvoorbeeld de dinnergame Ik hou van Holland. Maar ook korte programma’s horen tot de keuze, ideaal om een lange vergadering op te breken bijvoorbeeld. Wat dacht u van het spel Minute to win it!

Tip 3: Een uitje op maat

EvenementenBrigade heeft een ruime keuze aan dag-uitjes, maar ook aan losse activiteiten. Dit betekent dat we samen met u een uitje op maat kunnen maken! Heeft u specifieke wensen? Altijd al eens willen kruisboogschieten maar ook lasso werpen en wilt u ook volleyballen? Dan combineren we dat toch gewoon?!

Tip 4: Tijdens het bedrijfsuitje

EvenementenBrigade is specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes. Dat betekent dat u zelf geen zorgen heeft, alles is en wordt geregeld! Er is altijd een duidelijk aanspreekpunt en er worden foto’s gemaakt als blijvende herinnering. We zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft! Ons motto is dan ook: Niets moet, alles mag!