Condor City

Uw bedrijfsuitje bij Condor City? EvenementenBrigade verzorgd alle actieve programma’s. Van een Gold Rush Teamdag, waarbij met de leukste activiteiten gestreden wordt om goudstukken, tot een heuse Western Battle. Uw bedrijfsuitje wordt door EvenementenBrigade en Condor City tot in detail verzorgd, zodat u op de dag van het evenement geen andere taak meer heeft dan genieten!

Condor City – Den Haag

Condor City ademt de sfeer uit van Texas met de allure van Vegas. Houten verranda’s, kroonluchters, gezellige hoekjes en prachtige buffetten zorgen voor een ongekend warme en intieme sfeer. Achter deze authentieke uitstraling schuilt een partylocatie voorzien van de modernste faciliteiten en services. Een unieke locatie voor Nederlandse begrippen.

Condor City ligt op de grens van Den Haag-Zuid en het Westland, direct aan de autoweg E30 en grenzend aan het landelijke natuurgebied de Uithof. Op het terrein van Condor City bevindt zich een grote manege. De stallen en paarden maken het country life sfeertje van Condor City compleet. Condor City biedt, met twee compleet ingerichte zalen, evenementen en arrangementen voor groepen tot 800 gasten.

Horeca

Diverse uitgebreide barbecuebuffetten, bereidt door de Chief, of een van de vele heerlijke pannenkoeken kunnen een invulling geven van uw diner.

Evenementen en Bedrijfsuitjes

EvenementenBrigade is actief op veel verschillende locaties in Nederland. Er zijn een aantal locaties waar we in het bijzonder graag mee samenwerken. Zo hebben we een nauwe band met Condor City in Den Haag, wat tevens onze thuisbasis is. Op deze fantastische evenementenlocatie is alles mogelijk. De locatie biedt ruimte voor outdoor evenementen maar Condor City heeft ook heel sfeervolle binnenruimtes voor feesten, recepties en bedrijfsuitjes.
  • >15
  • vanaf 25,-
  • 3 uur

Offerte