Diergaarde Blijdorp

Sta, tijdens uw vergadering, oog in oog met een zwartpunthaai of eet uw lunch met uitzicht op de Maleise Tijger! En wat dacht u van een origineel bedrijfsuitje in de Dierentuin?

Locatie Diergaarde Blijdorp Rotterdam

EvenementenBrigade werkt nauw samen met Diergaarde Blijdorp Rotterdam. Voor u organiseren we bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes en meer in de verschillende ruimtes van diergaarde Blijdorp. Blijdorp Happenings biedt u acht sfeervolle ruimtes midden in het dierenrijk. Vrijwel alles is hier mogelijk dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaarstaat. En onze koks? Die zullen met hun culinaire hoogstandjes evenveel indruk op u maken als ons decor dat u nergens anders in Nederland ziet. Diergaarde Blijdorp maakt méér van uw feest, congres of bedrijfsuitje.

De Haaienzaal en de aangrenzend Auditorium en Caraïbisch Café zijn met een capaciteit van 30 tot 250 personen niet alleen bij uitstek geschikt voor het uitdragen van uw boodschap maar ook als middelpunt van een onvergetelijke belevenis in de dierentuin. Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook de Lotus Serre (Aziatisch theehuis) en de Oewanja Lodge (Afrikaans landhuis) door hun sfeervolle thematisering uitermate geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten.

Bedrijfsuitje in de Dierentuin

Behalve zakelijke bijeenkomsten, congressen en bedrijfsfeesten is de dierentuin ook erg geschikt voor leuke bedrijfsuitjes. Zo kunt u bijvoorbeeld met Arie op Safari of op expeditie door diergaarde Blijdorp. Met deze speciaal op maat gemaakte uitjes leert u de dierentuin eens op een andere manier zien. Door middel van vragen gaat u nog beter kijken naar al het moois wat Blijdorp te bieden heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van het grote indoor aquarium Oceanium? Bokito? Of de pasgeboren Giraffe? Tijdens de uitjes door diergaarde Blijdorp kom je overal langs!