Bedrijfsuitjes Gelderland

EvenementenBrigade werkt samen met de mooiste locaties door heel Nederland, waaronder Gelderland. Gelderland is qua landoppervlakte de grootste provincie van Nederland  en is mede door de Gelderse natuurgebieden zeer in trek. Eén van de bekendste natuurgebieden is de Veluwe, waar uitgestrekte heidevelden, woeste zandverstuivingen, dichte bossen en waterrijke omgevingen elkaar afwisselen. Ook de Achterhoek biedt natuurlijk schoon met haar mooie bossen en glooiende akkers, waar zich vele kastelen, burchten en landhuizen bevinden.

Naast de fraaie natuur biedt Gelderland gezellige steden, zoals Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Ede en Doetinchem. In de Gelderse hoofdstad Arnhem zit ook de meest bezochte attractie van Gelderland; dierentuin Koninklijke Burgers’ Zoo. Als huisleverancier van Koninklijke Burgers’ Zoo is EvenementenBrigade hier regelmatig te vinden met het dierentuinbedrijfsuitje ‘Arie op Safari’.

Onderstaand vindt u een selectie van mooie locaties in Gelderland waar wij graag mee samenwerken. Wanneer u een andere locatie op het oog heeft kan dit natuurlijk ook, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.