Bedrijfsuitjes Utrecht

EvenementenBrigade werkt samen met de mooiste locaties door heel Nederland. Zo ook in de provincie Utrecht. Utrecht is met haar centrale ligging in Nederland een ideale provincie als locatie voor uw bedrijfsuitje. Wie aan provincie Utrecht denkt, denkt automatisch aan de stad Utrecht. Utrecht wordt vanwege haar iconische Domtoren van ruim 112 meter (hoogste kerktoren van Nederland) ook wel Domstad genoemd. Naast de karakteristieke binnenstad van Utrecht biedt de provincie Utrecht vele andere mooie steden, zoals Zeist, Veenendaal en Nieuwegein, waar unieke stadsevenementen beleefd kunnen worden.

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in de dierentuin? Utrecht telt verschillende dierentuinen, zoals Dierenpark Amersfoort en Ouwehands Dierenpark Rhenen, waar EvenementenBrigade als huisleverancier het onvergetelijke programma ‘Arie op Safari’ aanbiedt.

Ook voor actieve bedrijfsuitjes is het heuvelachtige en bosrijke landschap van Utrecht een ideaal decor. Onderstaand vindt u een selectie van mooie locaties in Utrecht waar wij graag mee samenwerken. Staat uw gewenste locatie er niet tussen? Wij kijken graag verder naar de mogelijkheden die volledig aansluiten bij uw wensen.