Gold Rush

Waan u eeuwen terug in de tijd met de Gold Rush! In het Western stadje Condor City is de goudkoorts onherroepelijk losgebarsten. Ga de strijd met elkaar aan en neem deel aan verschillende echte Western activiteiten.

Gold Rush

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de instructie van de sheriff worden alle aankomende cowboys (en girls!) in bendes ingedeeld. De bende die uiteindelijk het meeste goud bij elkaar heeft weten te sprokkelen, mag zich winnaar van de Gold Rush noemen. Het goud kan gewonnen worden door het uitvoeren van Western activiteiten, zoals Archery (pijl- en boogschieten) en Mega Mikado. Maar uiteraard is men in het wilde westen ook niet vreemd van omkooppraktijken, diefstal en afperserij. Het is dus opletten geblazen voor de andere bendes! De Sheriffs doen hun uiterste best om de eerlijkheid in het wilde westen te handhaven, maar nog altijd valt het meeste goud nooit in handen van de meest eerlijke bendes! Vals spelen mag dus tijdens de Gold Rush.

  • Persoonlijk contact
  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Een middag vol sfeer en gezelligheid
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na het ontvangst en het indelen van de bendes, start u met de eerste helft van de activiteiten. Tussendoor is er een pauze om even op adem te komen, om vervolgens weer met nieuwe energie te beginnen met de tweede helft van de activiteiten. Na deze activiteiten staat het finalespel gereed; de Rodeo Ride. Welke cowboy kan de stier het beste in bedwang houden?
We sluiten af met de prijsuitreiking en de huldiging van de winnende bende.

Wat zijn de kosten van het programma?

Gold Rush kost € 28,50 p.p. exclusief BTW.
Minimale besteding €730,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

De Gold Rush vindt plaats in het Western stadje Condor City te Den Haag.

 

  • >15
  • vanaf 28,50
  • 3 uur

Offerte