Zeskamp inclusief BBQ

De Zeskamp, ook bekend als sterrenslag, is en blijft een hit! Lachen, gieren en brullen tijdens deze competitie die wordt afgesloten met een heerlijke BBQ. Dat is de korte omschrijving van dit arrangement. Ga de strijd aan op de stormbaan, test uw uithoudingsvermogen en tactiek tijdens het Sumo worstelen en behoud uiterste concentratie bij het kruisboogschieten. Dit zijn uiteraard nog maar enkele voorbeelden van leuke activiteiten waaruit u kunt kiezen voor uw Zeskamp.

Zeskamp inclusief BBQ

Wat kunt u verwachten?Onderlinge samenwerking, sportiviteit en fanatisme zullen op de proef worden gesteld tijdens de alom bekende Zeskamp. Toch is dit uitje voor iedere groep geschikt, want de onderdelen worden op uw groep afgestemd. Archery Tag, Kruisboog schieten, een race met skippyslangen, een stormbaan en natuurlijk Sumo worstelen, het zal een Zeskamp zijn om nooit te vergeten. Niets moet, alles mag! Dat is het advies.

  • Competitie
  • Sportiviteit
  • Voor iedere groep geschikt
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Wanneer te teams zijn ingedeeld, kan het programma beginnen. De teams gaan de strijd met elkaar aan en komen door middel van een roulatieschema allemaal oog in oog met elkaar te staan. Bij ieder onderdeel is er een winnaar, het team dat de meeste malen de winst heeft weten te behalen zal uiteindelijk als winnaar van de Zeskamp worden gekroond. Na de prijsuitreiking kunt u aanschuiven voor een heerlijke BBQ of buffet op een van de mooie locaties waar wij mee samen werken.

Een voorbeeld tijdschema ziet er als volgt uit;

14:00 Ontvangst
14:15 Uitleg inclusief teamindeling
14:30 Start activiteiten
16:00 Pitstop
16:15 Start tweede gedeelte activiteiten
17:45 Einde Zeskamp, prijsuitreiking
18:00 Start diner
19:30 Einde programma

Wat kost het programma?

Het bedrijfsuitje Zeskamp inclusief BBQ kunt u al bij ons boeken vanaf €50,- p.p. exclusief BTW.

Waar kan dit programma worden uitgevoerd?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland.

  • >15
  • vanaf 50,- inclusief BBQ
  • Dagdeel

Offerte