City Games

Tijdens onze stadsbedrijfsuitjes worden complete steden (her-)ontdekt. Laat je verassen door de bijzondere belevingen en bedrijfsuitjes in iedere gewenste stad. Iedere Nederlandse stad heeft zo haar eigen rijke historie en bijzondere verhalen. Ontdek wat EvenementenBrigade je nog meer kan vertellen over deze steden.

Wil je een evenement starten met een rondvaart op de Binnendieze in ’s-Hertogenbosch of neem je liever de watertaxi in Rotterdam? EvenementenBrigade regelt het! Maar ook een rondleiding over het Binnenhof in Den Haag of juist creatief Delfts blauw leren schilderen in Delft behoort tot de mogelijkheden.

 

Een bedrijfsuitje in de stad

Of je nu die ene stad wilt leren kennen, of juist je eigen stad wilt herontdekken, met een stadsbedrijfsuitje van de EvenementenBrigade heb je gegarandeerd een mooie dag! We hebben een breed assortiment aan actieve, leerzame en spannende uitjes in verschillende steden. Zo kun je op Rotterdam Discovery of je ontdekt Den Haag. Maar ook een GPS-challenge, Crazy 88 of ‘Ontdek de Mol!’ spel in een stad naar jouw keuze behoort tot de mogelijkheden! Of je nu met een kleine groep bent, of met het hele bedrijf een dagje uit wilt, het kan allemaal en wij organiseren het voor jullie!

Geef de organisatie uit handen

De EvenementenBrigade is een evenementenbureau die de organisatie van je evenement, bedrijfsuitje, vrijgezellefeest, personeelsdag of ander uitje uit handen neemt. Dat betekent dat alle lastige taken van je worden overgenomen. Je hoeft alleen maar door te geven wat je wensen zijn, en wij zorgen voor de rest!

Citygames

Laat je eens verassen door ons assortiment aan Citygames, oftewel stadsuitjes. Je geeft aan onze organisatie door met hoeveel personen je bent, in welke stad je graag een evenement zou ervaren en of je dat met drankjes en lunch/diner wilt. Wij zorgen dan dat we een passende Citygame voor je vinden of samenstellen. Geef je wensen door, dan gaan wij aan de slag! Bel vandaag nog naar 088 12 66 066 voor direct persoonlijk contact.