Dinner Games

Met collega’s uit eten, maar dan net even anders. EvenementenBrigade biedt de leukste Dinner Games voor jullie personeelsavondje. De gangen van het diner worden afgewisseld met onvergetelijke quizzen of hilarische spelprogramma’s.

EvenementenBrigade biedt onder andere de volgende leuke Dinner Games aan: het gezellige ‘Ik hou van Holland’, het spannende Moorddiner ‘Aan tafel met de Maffia’ en het meeslepende ‘Wie is de Mol?’. Deze Dinner Games kunnen wij op bijna iedere locatie organiseren. Zo kun je zelf een leuke locatie aandragen, maar het kan ook bij een van onze geschikte feestlocaties! Wij verzorgen de complete organisatie van jullie personeelsfeest, zodat ook jij zorgeloos kunt genieten en meedoen.

Waarom een Dinnergame Bedrijfsuitje?

Een dinnergame of spel-diner is net als een etentje, maar dan even anders. Wanneer je een dinnergame speelt met collega’s krijg je de tijd om lekker te eten en voldoende te kletsen. Maar omdat ‘gewone’ etentjes soms wel wat saai, of snel voorbij kunnen zijn kunt je beter kiezen voor een spel-diner! Tussen de gangen door speel je het spel. Er is dus een mooie variatie aan spel, spanning, eten, drinken en plezier!

Waar speel je een Dinnergame?

De EvenementenBrigade werkt nauw samen met verschillende geschikte locaties waar zowel het diner als de ruimte zelf zeer geschikt is voor een spel-diner. Wanneer je zelf een idee hebt over een geschikte locatie dan staan wij zeker open voor suggesties. Bij een geschikte locatie kun je denken aan een restaurant, met eventueel een aparte ruimte voor groepen.

Dinnergame of moordiner?

De EvenementenBrigade biedt verschillende dinnergames. Zo kun je denken aan een muziekquiz of pubquiz, Ik hou van Holland, Wie is de Mol of minute to win it. Maar wij bieden ook een uniek Moorddiner aan. Het verschil is dat een moorddiner tijdens het eten doorgaat. Tijdens de gangen krijg je de tijd om met je onderzoeksteam te speculeren over de mogelijke dader en om verhoren voor te bereiden. Tijdens de andere spel-diners zijn de gangen juist een moment van ‘rust’.