Originele uitjes

Geen gewoon bedrijfsuitje maar een bijzondere dag in een uniek jasje, dat is toch wat je wilt? Van het Wilde Westen tot typisch Schotse programma’s. Onze bedrijfsuitjes staan garant voor een onvergetelijke dag, waar iedereen nog lang over na zal praten. Alle originele personeelsuitjes kunnen wij organiseren bij onze aangesloten feestlocaties of op een locatie naar jouw keuze. Wij verzorgen de gehele organisatie zodat je ook zelf volledig kunt genieten en meedoen.

Hoe kies je een geschikt bedrijfsuitje?

Zit je bedrijf vol met actievelingen? Heb je juist een afdeling vol met denkers en dromers? Of moet je een bedrijfsuitje organiseren voor allemaal verschillende types? Voor iedereen is er wel een passend bedrijfsuitje te vinden, maar hoe vind je een passend en origineel bedrijfsuitje wat geschikt is voor jouw groep? De EvenementenBrigade heeft een assortiment aan originele teamuitjes. Deze uitjes zijn zo opgebouwd dat iedereen zijn draai er in kan vinden.

 

Welk bedrijfsuitje kies jij?

Wil je je collega’s juist uitdagen en uit hun tent lokken? Kies dan voor het City event Crazy 88! Zoek je liever een rustiger uitje, dan is een schildersworkshop zeer geschikt. Misschien wil je liever een bedrijfsuitje wat de onderlinge band versterkt, dan raden wij een Gold Rush teamdag aan. Of heb je al eens gedacht aan een uitje in de Dierentuin? Ga op expeditie in één van de Nederlandse Dierentuinen of ga met Arie op Safari. De EvenementenBrigade regelt alle originele bedrijfsuitjes voor jou!

Een origineel uitje naar jouw wens

Voor ieder gezelschap, voor iedere groepsgrootte en voor ieder bedrijf heeft de EvenementenBrigade een origineel bedrijfsuitje in huis. Wil je één van de bestaande uitje combineren met een vergadering, zakenlunch of andere persoonlijke wens? Dan is dat uiteraard mogelijk! Wij organiseren regelmatig dagarrangementen voor bedrijven waarbij het evenement van ontvangst tot aan laat diner geregeld is. Maar ook voor korte bedrijfsuitje ben je hier aan het goede adres. Neem direct contact op met de EvenementenBrigade, dan kijken we samen naar een geschikt uitje!