Uitjes in de Dierentuin

De dierentuin; hét decor voor een origineel bedrijfsuitje en dé bestemming voor als je er met je team even lekker tussenuit wilt. EvenementenBrigade voelt zich als een vis in water in de dierentuin en is dan ook huisleverancier bij vele dierentuinen in Nederland.

Onze bedrijfsuitjes in Neerlands mooiste dierentuinen staan garant voor een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Tevens is de dierentuin een veilige keuze, want zelfs met minder goed weer beleef je gegarandeerd een geweldige dag. Ons befaamde ‘Arie op Safari’ bedrijfsuitje vindt je onder andere in de dierentuinen; Diergaarde Blijdorp Rotterdam, DierenPark Amersfoort, Ouwehands Dierenpark Rhenen en Burgers’ Zoo Arnhem.

Tips voor een bedrijfsuitje in de dierentuin

Tip 1: Waarom is een uitje in de dierentuin bijzonder?

Als je echt op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje of familie-uitje dan is een dierentuinuitje een goed idee! Dierentuinen zijn magische plekken waar je oog in oog kan komen te staan met een leeuw, olifant of giraffe! Maar de bedrijfsuitjes van Evenementen zijn meer dan alleen een bezoekje aan de dierentuin. Je bent niet alleen in de dierentuin om aapjes te kijken. De uitjes laten je op een àndere manier kijken en zoeken naar oplossingen. Met deze bedrijfsuitjes werk je samen en strijd je in teamverband om het beste uit jezelf te halen.

Tip 2: Wat kun je verwachten van een dierentuinuitje?

De EvenementenBrigade biedt verschillende uitjes in vier verschillende dierentuinen aan. Alle uitjes zijn speciaal gemaakt voor iedere dierentuin en dus per dierenpark anders. Je bent verzekerd van een dag vol met plezier en nieuwe ontdekkingen. Je kunt op onderzoek gaan in Burgers’Zoo, op expeditie in DierenPark Amersfoort, op pad in Ouwehands Dierenpark Rhenen of op avontuur in Diergaarde Blijdorp.

De Evenementenbrigade ontvangt je in één van deze dierentuinen en laat jou en je collega’s het bedrijfsuitje van je leven beleven! Je kunt kiezen voor een lekker hapje en drankje bij ontvangst, of juist een heerlijk diner tijdens de afsluiting. Als je kiest voor een uitje in de dierentuin maak je iedereen blij, want wie vind de dierentuin nou niet leuk?

Tip 3: Wat nemen we mee naar de dierentuin?

Je gaat op safari! Wij raden dus iedereen aan om zijn of haar kakibroeken en safarihoeden uit de kast te trekken. In de Nederlandse dierenparken zijn voldoende mogelijkheden om tijdens je avontuur iets te eten of te drinken, bovendien wordt er voor een knapzakje met lekkernijen tijdens “Arie op safari” gezorgd. Wel worden er vaak aardig wat kilometertjes gewandeld op zo’n dag, het is dan ook aan te raden om de hoge hakken thuis te laten.

Tip 4: Ben je afhankelijk van het weer?

In Nederland weet je nooit wat het weer doet, maar achter de wolken schijnt altijd de zon! En dat geld ook voor de uitjes in de dierentuinen. Een bedrijfsuitje tussen de exotische flora en fauna in Nederland is ideaal met ieder weer. De dierenparken hebben veel variatie in binnen en buiten verblijven. Zo wandel je altijd droog door de onderwaterwereld of de tropische oerwouden. De regenpakken hoeven dus niet mee, maar een extra parapluutje kan eventueel nooit kwaad.

Maar hou toch altijd zelf het weerbericht in de gaten om te weten wat je echt mee moet nemen. Overigens is ook in de winter een dierentuinuitje geen gek idee, je kunt dan net als de dieren, de binnen verblijven in!