Uitjes op het strand

Een frisse wind door het bedrijf? Kies dan voor een bedrijfsuitje op het strand! Met onze stranduitjes komen uitdagende activiteiten en teamwork samen op onze Nederlandse stranden.

Het zand onder je voeten, het zonnetje op je huid en de geur van de zee zullen zorgen voor het ultieme strandgevoel. EvenementenBrigade heeft echte knallers van stranduitjes in het assortiment. Iedereen heeft er toch stiekem van gedroomd om mee te doen met Expeditie Robinson?

 

Uitjes op één van de velen Nederlandse Stranden

De EvenementenBrigade is centraal gelegen in Den Haag, onze ‘thuis’ stranden zijn dan ook Scheveningen en Kijkduin. Maar EvenementenBrigade is zeer mobiel en kan daarom ook uitjes organiseren op één van de andere Nederlandse stranden. Wat dacht je van de stranden in Zeeland, Hoek van Holland, Noordwijk of Bloemendaal? Alles is mogelijk!

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsuitjes, familiedag of vrijgezellenfeest op het strand? Bekijk dan nu ons aanbod. Weet je wat je wilt maar staat het er niet tussen? Neem dan vandaag nog contact op met onze eventmanagers. Zij zorgen dat jij het stranduitje van je dromen hebt! Bel 0881266066 voor een persoonlijk advies.

Bedrijfsuitjes op maat

De EvenementenBrigade zal je uitje altijd naar wens organiseren. Hierbij kunt je denken aan complete strandarrangementen maar ook aan verschillende activiteiten inclusief een lekker drankje of een smakelijke lunch. Zo bieden wij evenementen aan inclusief barbecue of meer-gangen diner en bedrijfsuitjes met aansluitend een strandfeest. Ook voor verschillende workshops kunt je bij de EvenementenBrigade terecht.

Welk uitje je ook ziet zitten, we nemen alle zorg compleet uit handen. Als je ons vertelt hoe je de dag wilt inplannen, dan zorgt de EvenementenBrigade ervoor dat jullie een heerlijke dag op het strand beleven! Je kunt een uitje uit ons assortiment kiezen maar het is ook mogelijk om een evenement compleet op maat te laten maken.

Voor welk spel wil jij je collega’s uitdagen? Weet je wie de beste Robinson van je gezelschap is? Speel Expeditie Robinson aan de Nederlandse kust en ontdek het! Wie maakt er als eerste vuur, wie krijgt de handboeien los en wie krijgt de kokosnoten te pakken? Een actief bedrijfsuitje vol spanning en avontuur op het strand.

Waar moet ik rekening mee houden bij uitjes op het strand?

Tip 1 : Kleding en schoenen

Waar een strand is, is zand! Wij raden je dan ook aan om je hier op te kleden. Zo kun je de hoge hakken misschien beter thuis laten. Vaak waait het aan zee net even harder dan in het binnenland, je kunt dan ook het beste nog een extra jasje of vest meenemen voor deze onverwachte temperatuur verschillen. Op de mooiste dagen moet je natuurlijk niet je zwemkleding vergeten! Wat is er nou lekkerder dan een duik nemen in onze eigen Noordzee?

Tip 2: Voorkom die rode neuzen

In Nederland weet je het natuurlijk nooit met het weer maar soms kan de zon ineens flink schijnen!
Op een actieve dag kun je je nog wel eens vergissen in de zonsterkte, vergeet dus niet om een flesje zonnebrandcrème mee te nemen. Zo’n rode neus of van die vervelde schouders staan niet zo charmant. Ook als het waait of wanneer het helemaal niet zo warm is, kunt je aardig verbranden!

Tip 3: Eten en drinken

De Nederlandse kust kent veel mooie strandtenten. Veel van onze bedrijfsuitjes organiseren wij inclusief een pauze drankje, lunch of diner. Mocht het zo zijn dat jouw uitje er anders uit ziet, denk er dan aan om zelf in ieder geval iets te drinken mee te nemen. Op veel van de Nederlandse stranden beschikken wij over prettige samenwerkingen met verschillende strandtenten en strandpaviljoenen, je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over een geschikte locatie. Bovendien is er altijd een toilet in de buurt. Heb je juist voorkeur voor een bepaalde strandtent? Geef het aan ons door, dan kunnen we zeker wat regelen!