faq

faq

 

Informatieverstrekking

Hoe kan ik in contact komen met EvenementenBrigade?
Telefonisch: 079 – 203 77 30
Per e-mail: info@evenementenbrigade.nl
Per post: Willem Dreeslaan 157, 2729 NE Zoetermeer
Via het contactformulier: klik hier

Hoe kan ik een offerte aanvragen?
Klik hier om direct een offerte aan te vragen.
Je kunt ook een mail sturen naar info@evenementenbrigade.nl met alle beschikbare informatie of te bellen met 079 – 204 54 40.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?
Klik hier om u direct aan te melden voor de nieuwsbrief.

Hoe meld ik me af van de nieuwsbrief?
Onderaan elke nieuwsbrief staat een verwijzing om u af te melden van de nieuwsbrief.

Prijzen en betaling

Zijn de prijzen op de website in- of exclusief BTW?
Aangezien EvenementenBrigade veel samenwerkt met bedrijven, zijn alle prijzen die op de website vermeld staan exclusief BTW. Heb je liever prijzen inclusief BTW? Neem dan contact met ons op en we sturen een offerte met prijzen inclusief BTW.

Hoe verloopt de betaling van een evenement?
I
n het voortraject van een evenement wordt een programma vastgesteld d.m.v. offerte(s). Op basis van dit programma wordt een contract opgesteld, met daarin de bijbehorende definitieve kostenbegroting. In deze kostenbegroting zitten de organisatiekosten, de vastgestelde programmaonderdelen/activiteiten, de locatiehuur en de catering. Dit bedrag dient gedeeltelijk (25%) voor aanvang van het evenement betaalt te zijn d.m.v. een aanbetalingsfactuur. De overige kosten – zoals de genuttigde horeca tijdens het evenement en extra deelnemers – worden op nacalculatie berekend. Hiervoor krijg je enkele dagen na het evenement een nafactuur toegestuurd.

Horeca

Wordt er alcohol geschonken tijdens de evenementen?
Tijdens de activiteiten wordt – wegens verzekeringstechnische redenen – geen alcohol geschonken. Uiteraard is er na het actieve gedeelte genoeg tijd voor het nuttigen van alcoholische lekkernijen.

Zorgt EvenementenBrigade bij een evenement ook voor de catering?
Het is zeker mogelijk dat EvenementenBrigade de catering regelt tijdens het evenement. Wij hebben goede contacten met verschillende horecabedrijven door het hele land. Neem direct contact op met EvenementenBrigade voor de culinaire mogelijkheden.

Planning

Wat zijn slechte dagen in het jaar om een evenement te plannen?
Houd bij het plannen van het evenement rekening met de volgende punten;
– Vakantie- en feestdagen;
– Belangrijke sportwedstrijden;
– Officiële herdenkingsdagen;
– Belangrijke dagen binnen jullie bedrijf;
– Het weer (afhankelijk van het evenement, bijvoorbeeld strandevenement in zomermaanden).

Hoelang van te voren moet ik een evenement boeken?
Hoe eerder u boekt, hoe groter de kans is dat wij de gewenste dag nog beschikbaar zijn. Neem direct contact op met EvenementenBrigade om de beschikbaarheid te controleren.

Slecht weer

Wat gebeurt er met het evenement als het ‘slecht weer’ is?
Natuurlijk blijft het de vraag wanneer het ‘slecht weer’ is. Wanneer er regen en onweer voorspelt wordt zal het evenement gewoon plaatsvinden. Overigens is het wel handig om hierover te communiceren met de deelnemers, zodat zij regenkleding bij zich hebben. EvenementenBrigade houdt zich vast aan de weersberichten van het KNMI. Wanneer het KNMI een weeralarm aankondigt, kan het evenement in overleg afgelast worden.

Locatie

In welke plaatsen in Nederland is EvenementenBrigade actief?
EvenementenBrigade is in heel Nederland actief. Wij organiseren evenementen door het hele land, waar u dat maar wilt. Ook kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor een evenement in het buitenland.

Aantal deelnemers

Wat is het minimum en maximum aantal personen bij een evenement?
Het minimum aantal personen bij een evenement is 25. Wanneer u met minder dan 25 personen bent, adviseren wij contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Overigens heeft EvenementenBrigade geen maximum aantal personen. Het is immers zo; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!