Arie op Safari Burgers’ Zoo Arnhem

Koninklijke Burgers’ Zoo is met het Bushrestaurant of het Safari Meeting Centre, dé plek om op Safari te gaan. Ontdek de dierentuin en sta oog in oog met de meest bijzondere dieren.

Arie op Safari, Burgers’ Zoo Arnhem

Wat kunt u verwachten?

Verken de echte tropen in de Bush, duik de onderwaterwereld van de Ocean in of ga zandhappen in de Dessert. Tijdens ‘Arie op Safari’ maakt u, samen met uw collega’s, een heuse ontdekkingsreis door Burgers’ Zoo Arnhem. Verschillende vragen zullen u, tijdens deze ontdekkingsreis, brengen naar het antwoord op de belangrijkste vraag van de safari; Wat was de achternaam van de verdwenen ontdekkingsreiziger Arie? Natuurlijk speelt de bonusopdracht een belangrijke rol, hierbij zullen de foto’s worden gebruikt die tijdens de safari zijn gemaakt.

  • Een middag vol sfeer en gezelligheid
  • Persoonlijk contact
  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na het ontvangst en een uitleg, gaat Arie op Safari van start. De teams lopen op eigen gelegenheid door de dierentuin, waarbij ze de antwoorden moeten vinden op diverse vragen. Als de teams na de safari terugkomen op de locatie, worden de gemaakte foto’s uitgeprint en kan begonnen worden met de bonusopdracht. Tijdens de bonusopdracht zullen de teams hun ervaringen van de safari presenteren. Het team dat de mooiste presentatie heeft gegeven en ook de achternaam van ontdekkingsreiziger Arie heeft achterhaald, wordt toepasselijk gehuldigd als winnaar van de safari.

Wat zijn de kosten van het programma?

Arie op Safari kost € 47,50 p.p. exclusief BTW. inclusief entree.

Minimale besteding €1200,-