Dinner Game Ik hou van Holland

Kent u dat ‘Oranjegevoel’, tijdens Koninginnedag of wanneer het Nederlands elftal een belangrijke wedstrijd moet spelen? Tijdens de hilarische dinergame ‘Ik hou van Holland’ kunt u dit ‘Oranjegevoel’ beleven met uw collega’s! Maak u op voor een ontspannen en gezellige avond met leuke vragen en weetjes.

  • Dinner Game ik hou van holland - zingen

Ik hou van Holland

Wat kunt u verwachten?

Geef een draai aan ons rad en uw lot wordt bepaald. Aan de hand van verschillende categorieën worden u uitdagende vraagstukken voorgelegd. Zoals: Welke Nederlandse film won een Oscar? Of onder welke naam schaatste onze huidige koning zijn Elfstedentocht?

Maar naast deze vraagstukken passeren leuke bonusopdrachten en Hollandse hits de revue, waarbij vele klompjes (punten) te verdienen zijn!

  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Persoonlijk contact
  • Een avond vol gezelligheid
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de avond eruit?

Nadat u feestelijk bent ontvangen door onze quizmaster, gaat het spel van start. De rondes van de dinnergame zullen worden afgewisseld met de gangen van een diner of een lunch. Na het ontvangst zal de eerste ronde van ‘Ik hou van Holland’ worden gespeeld, gevolgd door het voorgerecht. Daarna spelen we de tweede ronde van de dinnergame, waarna we met z’n allen aan tafel gaan voor het hoofdgerecht. Na het hoofdgerecht volgt de laatste gewone ronde. Na het dessert gaan we van start met de finale ronde! Dan vergt ons alleen nog de huldiging van het winnende team, dat zullen we tijdens een spetterende prijsuitreiking doen.

Wat kost het programma?

De dinnergame ‘Ik hou van Holland’ kost €25,- p.p. exclusief BTW

Minimale besteding €400,-.

Ter indicatie: Gemiddeld komt een dinnergame ‘Ik hou van Holland’ inclusief diner uit op een prijs van €50,- p.p. excl. BTW.

Op uw eigen locatie of bij u thuis is natuurlijk altijd voordeliger.

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar Top-locaties.