Beach Battle

Haal je teenslippers maar uit de kast, want het is tijd voor een actieve Beach Party! Samen met uw collega’s beleefd u een heerlijk strandgevoel tijdens een leuke activiteitenmiddag. Met deze Beach Party beleeft u het ultieme ‘strandgevoel’.

Wat kunt u verwachten?

Met het strand als decor wordt een ouderwetse zeskamp opgezet met leuke strandactiviteiten. De frisse zeelucht en het vrolijke krijsen van de meeuwen zorgen direct voor een spontane sfeer. Tijdens de Beach Party komen alle teams oog in oog met elkaar te staan tijdens de gekozen activiteiten. Van Beachvolleyball tot zandsculpturen bouwen en van (stunt)vliegeren tot de bungeerun. U kunt de onderdelen voor uw Beach Party zelf kiezen, waardoor het een feest wordt voor iedereen.

  • Een middag vol sfeer en gezelligheid
  • Persoonlijk contact
  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

De dag begint met het ontvangst en een uitleg, waarna de teams van start gaan met de uitgekozen strand activiteiten. Tussen de activiteiten door zal er een pauze worden ingelast, om daarna weer fris en fruitig verder te kunnen gaan met de activiteiten.

Wat zijn de kosten van het programma?

Beach Party kost € 28,50 p.p. exclusief BTW.

Minimale besteding €570,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar toplocaties.