Teambuilding in Rotterdam

Teambuilding in Rotterdam

Rotterdam Bruist! Niet voor niets is Rotterdam meerdere keren uitgeroepen tot de beste evenementstad van Nederland. Ook voor kleinschaligere teambuildingsevenementen biedt Rotterdam een uniek decor.

Rotterdam is een stad met een rijke geschiedenis en staat wereldwijd bekend om haar indrukwekkende havens. Met haar moderne en bijzondere architectuur is deze ‘Maasstad’ echt een inspirerende omgeving voor jullie teamuitje.

EvenementenBrigade biedt een ruime mogelijkheid voor een teambuildingsuitje in Rotterdam, waarbij we gebruik maken van de vele eigenschappen van deze stad. Vaak is het centrum van de stad de uitgelezen plek om van start te gaan en van hieruit Rotterdam te ontdekken. Maar ontdek ook de Maas, het karakteristieke hotel New York en Diergaarde Blijdorp. Met onze stadsbedrijfsuitjes ‘Ontdek de Mol!’, GPS Challenge en de Mystery Tour kom je op plekjes in Rotterdam waar je niet eerder kwam, ontdek je leuke weetjes en feitjes en kom je langs de mooiste gebouwen van de stad. Daarnaast kun je in Rotterdam op een heuse safari door de dierentuin met ons bedrijfsuitje Arie op Safari. Kortom, keuze genoeg voor een teambuildingsuitje in Rotterdam!