Expeditie Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Op een heuse expeditie in Diergaarde Blijdorp. Ervaar het echte gevoel van een expeditie door het wilde dierenrijk terwijl u op zoek gaat naar het antwoord dat hoort bij de mysterieuze geschiedenis van Diergaarde Blijdorp. 

Expeditie Diergaarde Blijdorp

Wat kunt u verwachten?

Een bijzondere expeditie door Diergaarde Blijdorp! Samen met uw team gaat u op zoek naar het juiste antwoord bij de vreemde geschiedenis van Diergaarde Blijdorp. Kom op de mooiste plekjes in de dierentuin tijdens het beantwoorden van de vragen en sta oog in oog met de mooiste wilde dieren.

  • Dagje weg
  • Kom op nieuwe plekken in de dierentuin
  • Foto’s achteraf van uw uitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na de ontvangst en de teamindeling worden de teamcaptains bekend gemaakt. Zij krijgen een korte briefing, zodat jullie niet geheel onvoorbereid op pad hoeven te gaan. Wanneer de materialen zijn uitgereikt, gaan de teams op pad. Gewapend met een plattegrond, maar zonde route, zullen de teams zelf bepalen welke weg ze zullen bewandelen om het snelst de antwoorden te vinden. Wanneer de eindtijd begint te naderen zullen alle teams zich verzamelen om de scores te gaan berekenen. Het winnende team, dat het juiste antwoord heeft gevonden en dit het snelste heeft gedaan, wordt gehuldigd door de instructeur van EvenementenBrigade.

Wat kost het programma?

Het bedrijfsuitje Expeditie Diergaarde Blijdorp kost €39,- p.p. exclusief BTW
Minimale besteding €600,-