Teambuilding in Den Haag

Teambuilding in Den Haag

Den Haag is de perfecte locatie voor jullie teambuildingsuitje. Van het Plein tot aan de Pier biedt Den Haag de mooiste locaties voor een evenement. Het strand van Scheveningen is de uitgelezen plek voor een stranduitje, maar het centrum van Den Haag is dé plek voor een stadsuitje.

EvenementenBrigade biedt vele mogelijkheden voor teambuilding in Den Haag. Daarbij maken we gebruik van alle mooie aspecten die onze Hofstad te bieden heeft. Vaak starten onze evenementen vanaf het Plein of de Grote Markt, van daaruit zijn de mooiste plekjes goed bereikbaar. Omdat we veel in Den Haag werken, hebben we hier speciale teambuildingsprogramma’s ontwikkelt, namelijk; ‘Den Haag Discovery’ en ‘Ontdek Den Haag’. Beide programma’s laten zelfs echte Hagenezen versteld staan over de feitjes en bijzonderheden over Den Haag.

Daarnaast bieden we ook andere uitjes in Den Haag, zoals City game ‘Ontdek de Mol!’ Dit is een uitje waar sabotage, opletten, tactiek en bedrog een leidende factor zijn. Speel net als de bekende Nederlanders dit populaire televisiespel, maar dan als teambuildingsuitje in Den Haag! Naast ‘Ontdek de Mol’ zijn er nog meer mogelijkheden om met je team een dagje de hofstad aan te doen.