Het leukste bedrijfsuitje of teambuilding event in de dierentuin

Teambuilding in de dierentuin: leer je collega’s op een andere manier kennen.

Laagdrempelige teambuilding waar iedereen met een glimlach aan mee kan doen: dat is waar De Evenementenbrigade voor staat. En waar kan dit beter dan in de dierentuin? Ga samen met je collega’s op avontuur in één van de dierentuinen in Nederland en laat de organisatie van het evenement van A tot Z door ons verzorgen.

Waarom de dierentuin?

Waarom teambuilding in de dierentuin nu juist zo leuk is? Omdat je, vlak bij huis, in een heel andere wereld terechtkomt: de wereld van het wilde dierenrijk! De dierentuin vormt een welkome afwisseling van de zogenaamde kantoortuin. Tegen dit natuurlijke decor zie je een kant van je collega’s die je nooit eerder gezien hebt.
Bovendien is de dierentuin het hele jaar open en vormt het de ideale plek voor een teambuilding, wat het weer ook is. Op een zonnige dag kun je lekker door het park struinen, uitrusten op een terrasje, en afsluiten met een heerlijke barbecue. Is het koud of regent het? Dan is er ook binnen voldoende te zien en te doen.

Overal in Nederland

Bewonder de zeldzame Aziatische leeuwenwelpjes in Diergaarde Blijdorp Rotterdam, of de Chinese Reuzenpanda’s in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ga op safari en spot leeuwen en jachtluipaarden vanuit een houten observatiehut in Burgers’ Zoo en Burgers’ Safari in Arnhem, of maak het kind in je wakker in ‘de meest speelse dierentuin van Nederland’: Dierenpark Amersfoort! Zijn deze dierentuinen voor jullie niet dichtbij genoeg? Ook in andere dierentuinen in Nederland kunnen wij uitjes voor jouw bedrijf organiseren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Échte teambuilding

Laat je het uitje door ons organiseren? Dan gaan jullie niet zomaar een dagje naar de dierentuin! In plaats daarvan maken wij er een echt teambuilding event van. Een actieve dag, waarin iedereen zijn steentje bij moet dragen. Geniet samen met je collega’s van een ontdekkingstocht door het wilde dierenrijk, terwijl je samen een mysterie oplost. Deze dag leer je je collega’s niet alleen beter kennen, je leert ook beter samenwerken.

Waarom De Evenementenbrigade?

Wij nemen de complete organisatie van het teamuitje op ons, zodat je kunt genieten van een onbezorgd dagje uit. Al onze uitjes zijn laagdrempelig, iedereen kan meedoen. Ook zorgen wij voor enthousiaste begeleiding en nemen onze eigen materialen mee. Naast teambuilding events, organiseren wij ook andere zakelijke evenementen in de dierentuin. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vragen?

Wij staan voor je klaar! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we geven je graag advies op maat.