Arie op Safari DierenPark Amersfoort

Centraal gelegen en midden in de bossen vindt u DierenPark Amersfoort. De Stad der Oudheid en het Rijk der Reuzen wanen u op een echte Safari. Gaat u mee?

Arie op Safari, Dierenpark Amersfoort

Wat kunt u verwachten?

Verken de savanne, sta oog in oog met de witte tijger en geniet van de streken van de bavianen. Samen met uw collega’s maakt u een heuse ontdekkingstocht door DierenPark Amersfoort. Tijdens uw ontdekkingsreis zullen verschillende vragen u leiden naar de felbegeerde achternaam van ontdekkingsreiziger Arie. De bonusopdracht speelt uiteraard ook een belangrijke rol. De foto’s die gemaakt zijn tijdens de safari, zullen worden samen gevoegd tot mooie reisverslagen.

  • Sfeer en gezelligheid
  • Safari uitnodiging voor al uw collega’s
  • Persoonlijk contact
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Nadat u door onze ontdekkingsreiziger Arie bent ontvangen, gaat de safari van start. Op eigen gelegenheid zullen alle team hun safari door DierenPark Amersfoort uitstippelen. Door het beantwoorden van diverse vragen, komen de deelnemers steeds dichter bij het eindantwoord. Als iedereen op het afgesproken tijdstip terug is op de locatie, zullen de gemaakte safarifoto’s worden uitgeprint. Dan kan de bonusopdracht beginnen. Het team dat de mooiste safaripresentatie heeft gegeven en de achternaam van ontdekkingsreiziger Arie heeft achterhaald, zal worden bekroond tot winnaar.

Wat zijn de kosten van het programma?

Arie op Safari kost € 47,50 p.p. exclusief BTW. inclusief entree.

Minimale besteding €1200,-