Teambuilding events met diner op elke mogelijke locatie in Nederland

Een heerlijk driegangendiner gecombineerd met een leuk spel

Een dinnergame is, zoals de naam al suggereert, een combinatie van een spel en een diner. Een dinnergame biedt gegarandeerd een hilarische, spannende, interessante en onvoorspelbare avond. De spelrondes worden afgewisseld met de drie gangen van het diner. Dit zorgt voor genoeg variatie op een gezellige avond. Bovendien is er zo ook tijd om met elkaar te praten. Je zult zien dat deze avond ervoor zorgt dat je collega’s elkaar beter en op een andere manier leren kennen.

Heel veel mogelijkheden

Of je nou op zoek bent naar een quizavond, een spelletjesavond of een murder-mystery-avond, bij de Evenementenbrigade ben je aan het juiste adres. De spellen vormen een goede mix van serieuze vragen en opdrachten en een flinke dosis humor. Vooral onze dinnergame ‘Ik hou van Holland’ zorgt bij alle deelnemers voor hilariteit.

Echte teambuilding

Het spel wordt in teams gespeeld, waarbij samenwerking en taakverdeling belangrijk zijn. Een échte teambuildingsavond dus; waarbij je je collega’s niet alleen beter leert kennen, maar ook leert om beter samen te werken. Deze avond kan iedereen zijn steentje bijdragen: de slimme koppen, die alle feitjes kennen, de fanatieke spelers, die alles op alles zetten om te winnen én natuurlijk de teamplayers, voor wie samenwerking het belangrijkst is. Uiteraard wordt het winnende team op passende wijze gehuldigd.

Laagdrempelig, voor elk budget en op elke locatie

Al onze spellen zijn laagdrempelig; iedereen kan meedoen! Dit evenement is geschikt voor grote en kleine groepen en actieve en minder actieve deelnemers. We bieden al dinnergames aan vanaf €19,50 per persoon. Het spel kan op elke mogelijke locatie gespeeld worden. Het voordeligst is natuurlijk op jullie eigen locatie, maar voor een extra bijzondere avond nodigen we jullie graag uit op één van onze toplocaties.

Waarom De Evenementenbrigade?

Wij nemen de complete organisatie van het teamuitje op ons, zodat je zelf kunt genieten van een avondje uit. Al onze uitjes zijn laagdrempelig, zodat iedereen kan meedoen. Ook zorgen wij voor enthousiaste begeleiding en nemen onze eigen materialen mee. Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vragen?

Wij staan voor je klaar! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we geven je graag advies op maat.