Moorddiner dinnergame

De spanning stijgt wanneer blijkt dat er, direct na binnenkomst, een moord is gepleegd. Onderzoek met uw collega’s als echte rechercheurs deze moord tijdens dit moorddiner. De dossiermappen en de profielschetsen van de verdachten worden uitgereikt en vanaf nu moet blijken wel rechercheteam het meest ervaren is.

Moorddiner

Wat kunt u verwachten?

Wie heeft de beste verhoortechnieken en welk team heeft het meeste oog voor detail? Vindt het moordwapen, ontmasker de dader en achterhaal zijn/haar motief. Aan het einde van de avond zal de dader zichzelf ontmaskeren en wordt bekend gemaakt welk rechercheteam het beste onderzoek heeft gedaan. Een avond vol spanning en misdaad!

  • Een avond vol sfeer en gezelligheid
  • Persoonlijk contact
  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Direct na binnenkomst wordt u meegenomen naar het plaats delict om hier het onderzoek te starten. Als alle teams het plaats delict hebben bezocht, wordt de eerste gang van het diner geserveerd. Tijdens de gangen van het diner bent u als onderzoeksteam bezig met de voorbereiding van het verhoor. U gaat namelijk alle mogelijke verdachten van de moord verhoren. Zo kunt u, samen met de verkregen bewijsstukken, een goede aanklacht vormen. Aan het einde van de avond dient u de aanklacht in en zal de dader zichzelf komen aangeven. Het team dat de moordenaar wist te ontmaskeren wordt gehuldigd tijdens de prijsuitreiking.

Wat zijn de kosten van het programma?

Het Moorddiner kost €24,50 p.p. exclusief BTW.

Minimale besteding €375,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar toplocaties.