Expeditie Burgers’ Zoo Arnhem

Even heerlijk genieten van de rust en schoonheid van de natuur in Burgers’ Zoo en dat terwijl u samen met uw vrienden of collega’s de vreemde geschiedenis van de dierentuin probeert te ontrafelen. 

Expeditie Burgers’ Zoo Arnhem

Wat kunt u verwachten?

Een heuse Expeditie door Burgers’ Zoo in Arnhem. Geniet samen van deze ontdekkingstocht door de dierentuin tijdens het ontrafelen van het antwoord dat hoort bij een vreemde geschiedenis over het park. Ga samen met uw team de expeditie aan en probeer als eerste het juiste antwoord te vinden.

  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Geniet van de dieren en de omgeving
  • Kom op nieuwe plekken in de dierentuin
  • Foto’s achteraf van uw uitje

Hoe ziet de dag eruit?

Geheel naar uw voorkeur wordt u in een van de mooie zalen van Burgers’ Zoo ontvangen met een kop koffie of een heerlijke lunch. Wanneer iedereen present is zal de instructeur van EvenementenBrigade de teams indelen en de teamcaptains bekend maken. Na een korte captainsbriefing gaan de teams op pad en komen op de mooiste plekjes in de dierentuin. De teams kunnen hun route volledig zelf bepalen en zo de meest tactische route door het park bewandelen. Op de afgesproken tijd verzamelen alle teams zich weer en zullen de eindscores berekend worden. Het winnende team wordt op passende wijze gehuldigd. U kunt de dag afsluiten met een heerlijk diner in Burgers’ Zoo of bijvoorbeeld met een sfeervolle borrel.

Wat kost het programma?

Het bedrijfsuitje Expeditie Burgers’ Zoo kost €39,- p.p. exclusief BTW
Minimale besteding €600,-