Expeditie DierenPark Amersfoort

Ontdek het mooie DierenPark Amersfoort tijdens een ontdekkingstocht door het park. Ga op expeditie en ontrafel samen met uw team de vreemde geschiedenis van DierenPark Amersfoort.

Expeditie DierenPark Amersfoort

Wat kunt u verwachten?

Ga samen met uw team op pad in deze mooie dierentuin. Ontmoet de ringstaart maki’s, sta oog in oog met de giraffen en laat u verassen door de Dino’s, maar bovenal ga op zoek naar het antwoord dat de vreemde geschiedenis compleet maakt.

  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Bijzonder bezoek aan het dierenpark
  • Kom dicht bij de dieren

Hoe ziet de dag eruit?

U wordt ontvangen in een van de mooie zalen van DierenPark Amersfoort door een van onze instructeurs, waarna de teams worden ingedeeld en de teamcaptains bekend worden gemaakt. Vervolgens krijgen de teams hun materialen uitgereikt en krijgen de teamcaptains een korte briefing, zodat men voorbereid op pad gaat. De teams kunnen volledig op eigen gelegenheid door het dierenpark lopen, om zo hun eigen strategie te bepalen bij het vinden van de juiste antwoorden. Wanneer de eindtijd begint te naderen, verzamelen alle teams zich op de afgesproken locatie voor het tellen van de punten. Welk team heeft de meeste antwoorden goed en daarmee de rebus kunnen oplossen? Het winnende team wordt op passende wijze door onze instructeur gehuldigd.

Wat kost het programma?

Het bedrijfsuitje Expeditie DierenPark Amersfoort kost €39,- p.p. exclusief BTW
Minimale besteding €600