Expeditie Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ontdek de leukste en meest bijzondere feitjes over de Ouwehands Dierenpark. Ga samen met uw collega’s of vrienden op expeditie door het dierenpark en kom op bijzondere plekken. 

Expeditie Ouwehands Dierenpark

Wat kunt u verwachten?

Een bijzondere expeditie door Ouwehands Dierenpark! Tijdens de expeditie gaat u op zoek naar het juiste antwoord dat hoort bij een vreemd verhaal uit de geschiedenis van het dierenpark. U gaat in teams op een heuse ontdekkingstocht, waarbij allerlei vragen uiteindelijk zullen leiden naar de oplossing van het spel.

  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Dagje weg
  • Kom op nieuwe plekken in de dierentuin
  • Foto’s achteraf van uw uitje

Hoe ziet de dag eruit?

Wanneer u en uw gasten zijn ontvangen in een van de mooie zalen of bij de entree van Ouwehands Dierenpark zal EvenementenBrigade de teams indelen en de teamcaptains bekend maken. Na een korte briefing voor de captains kan de ontdekkingsreis van start gaan. De teams zullen allemaal hun eigen spelmateriaal meekrijgen en zo, op eigen gelegenheid, door de dierentuin wandelen. Wanneer de eindtijd nadert zullen de teams zich verzamelen op een afgesproken plek in de dierentuin, zodat de punten geteld kunnen worden. Tot slot zal het winnende team bekend worden gemaakt en op passende wijze worden gehuldigd.

Wat kost het programma?

Het bedrijfsuitje Expeditie Ouwehands Dierenpark kost €39,- p.p. exclusief BTW
Minimale besteding €600,-