Den Haag

Onze Hofstad is de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje. Van het Plein tot aan de Pier biedt Den Haag de mooiste locaties voor een evenement. Het strand van Scheveningen is de uitgelezen plek voor een strand bedrijfsuitje, maar het Centrum van Den Haag is dé plek voor een stadsbedrijfsuitje.

EvenementenBrigade biedt vele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Den Haag. Daarbij maken we gebruik van alle mooie aspecten die onze Hofstad te bieden heeft. Vaak starten onze evenementen vanaf het Plein of de Grote Markt, van daaruit zijn de mooiste plekjes goed bereikbaar. Daarnaast zijn we in Den Haag veel te vinden op de locatie Barn47 – aan de rand van Den Haag – waar wij vele leuke actieve programma’s doen. Van echte Teambuildingsdagen tot heuse Western Battles. Een bedrijfsuitje in Den Haag kan dus alle kanten op, van het strand tot het Wilden Westen!

 

Welke Bedrijfsuitjes zijn er in Den Haag?

EvenementenBrigade biedt verschillenden evenementen, spellen en locaties voor (op maat gemaakte) bedrijfsuitje in Den Haag. Heb je bijvoorbeeld al de City game “Wie is de Mol?” bekeken? Dit is een uitje voor in de stad waar sabotage, opletten, tactiek en bedrog een leidende factor zijn. Speel net als de bekende Nederlanders dit bekende televisie spel, maar dan als bedrijfsuitje in Den Haag! Naast “Wie is de Mol” zijn er nog meer mogelijkheden om met je personeel een dagje de hofstad aan te doen. Denk bijvoorbeeld aan een 06-City Task, een GPS challenge, Crazy 88 of de Den Haag Discovery waar je op een avontuurlijke manier Den Haag leert kennen.

Waarom Den Haag?

Het Haagse is een uitstekende plek voor jullie bedrijfsuitje. Hoewel ‘s-Gravenhage niet de hoofdstad van Nederland is, vervult deze stad een zeer belangrijke rol. Zo vind je er het residentie van het koninklijk huis, staan bijna alle ministeries en ambassades hier en vind je er de Nederlandse regering en het parlement. Den Haag kunnen we dus beschouwen als de politieke hoofdstad. Deze politieke en internationale achtergrond vind je dan ook terug in de verschillende evenementen en spellen van de EvenementenBrigade.

De verschillende uitjes die de EvenementenBrigade te bieden heeft leiden je langs de bekendste en meest bijzondere plekken en locaties in Den Haag. Zo kom je langs de Gevangenpoort, door het Binnenhof, om de Grote Kerk, voorbij het Vredespaleis, door China Town, langs de Hofvijver en de Ridderzaal. Maar tijdens de evenementen is er ook ruimte om de onontdekte plekjes van deze mooie stad achter de Duinen te leren kennen.

Den Haag aan het Strand

Naast de bekende stadsuitjes is “De stad achter de duinen” ook de ideale plek voor een bedrijfsuitje op het strand. Scheveningen is één van de bekendste stadsdelen van de Hofstad en geeft mogelijkheden voor evenementen zoals Expeditie Robinson, Beach party of een teamdag op het strand.

Droom je er ook wel eens over, of je zou kunnen overleven op een onbewoond eiland? Helaas is Scheveningen niet onbewoond, maar dat maakt het er ook juist zo gezellig! Met de vernieuwde boulevard en de talloze strandtenten heeft Scheveningen het ideale decor voor het bedrijfsuitje Expeditie Robinson. Net als de deelnemers in televisieprogramma moeten je met je collega’s ‘proeven’ uitvoeren om te worden benoemd tot echte Robinson. Deze verschillende ‘proeven’ kun je samen met de organisatie uitkiezen. Hierbij kun je denken aan vuurmaken, het handboeienspel, kokosnoten bungee-run of river-crossing. Je stelt dus je eigen “Finale Proef” samen!