Rotterdam

Rotterdam is een stad met een rijke geschiedenis en staat wereldwijd bekend om haar indrukwekkende havens. Met haar moderne en bijzondere architectuur is deze ‘Maasstad’ echt een inspirerend decor voor uw bedrijfsuitje.

EvenementenBrigade biedt een ruime mogelijkheid voor een bedrijfsuitje in Rotterdam, waarbij we gebruik maken van de vele eigenschappen van deze stad. Vaak is het centrum van de stad de uitgelezen plek om van start te gaan en van hieruit Rotterdam te ontdekken. Maar ontdek ook de Maas, het karakteristieke hotel New York en Diergaarde Blijdorp. Met onze stadsbedrijfsuitjes ‘Wie is de Mol?’, GPS Challenge en de Mystery Tour komt u op plekjes in Rotterdam waar u niet eerder kwam, ontdekt u leuke weetjes en feitjes en komt u langs de mooiste gebouwen van de stad. Daarnaast kunt u in Rotterdam op een heuse safari door de dierentuin met ons bedrijfsuitje Arie op Safari. Kortom, keuze genoeg voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam!

Waarom een bedrijfsuitje in Rotterdam?

Rotterdam Bruist! Niet voor niets is Rotterdam meerdere keren uitgeroepen tot de beste evenementstad van Nederland zoals beschreven door het Rotterdams Uitburo en We Own Rotterdam. De leukste uitgaansgebieden liggen rondom het Stadhuisplein, de Oude Haven, de Witte de Withstraat en het Schouwburgplein. De meeste evenementen en uitjes zullen dan ook beginnen in de buurt van dit bruisende centrum.

Maar deze metropol staat ook bekend om zijn moderne architectuur. Ten tijden van de tweede Wereldoorlog is een groot gedeelte van het centrum van Rotterdam gebombardeerd. Dit heeft geleid tot een waar paradijs voor de moderne architectuur liefhebber. Wandel over de Erasmusbrug, aanschouw de Maastoren, de Baltimore en de Rotterdam op de Kop van Zuid, of loop door de koopgoot. Tijdens de verschillende bedrijfsuitjes in deze stad krijgt u dan ook genoeg kansen om de architectuur in de Maasstad te bewonderen.

Welk bedrijfsuitje is geschikt voor u?

De EvenementenBrigade biedt veel variatie aan evenementen en uitjes in Rotterdam. Hierbij kunt u denken aan een dinnergame zoals “Ik hou van Holland”. Een geschikt evenement voor een feestelijke avond in de koudere maanden in bijvoorbeeld het van der Valk Hotel Blijdorp. Met dit uitje staat het meezingen van Hollandse hits en uw kennis van Nederland Centraal.

Wilt u liever naar buiten? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn verschillende uitjes waarbij u de stad kunt ontdekken. Wat dacht u van de 06-city-task, een GPS-Challange of de Rotterdam-Discovery? Alle drie stadsuitjes waarbij u de haven-stad kunt ervaren en op een andere manier leert zien. Denkt u er bij de stadsuitjes wel even aan dat het weer in Nederland onvoorspelbaar is. Neem dus niet te veel bagage mee en stop een extra paraplu in de tas.

Wilt u liever een bedrijfsuitje in Rotterdam waarbij u niet afhankelijk bent van het weer? Dan is een uitje in de dierentuin iets voor u! Met lekker weer zijn er in Diergaarde Blijdorp prachtige looproutes in de buitenlucht, maar mocht het nou net wat minder lekker zijn, dan heeft deze dierentuin ook genoeg te bieden. U kunt door het enorme aquarium Oceanium lopen, of genieten van de vlinders en waterdieren in Amazonica. Bewonder jonge Giraffe in het binnenverblijf of kom eens kijken bij de olifantenfamilie. U kunt uw evenement laten starten in de buitenlucht of bijvoorbeeld in de Rivierenhal. U kunt kiezen voor een bedrijfsuitjes met of zonder catering. Kortom, genoeg opties voor een geschikt bedrijfsuitje Rotterdam!