Privacyverklaring EvenementenBrigade

1. Inleiding
In deze privacyverklaring benoemen we welke gegevens we verzamelen als je deze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen. Uiteraard staat het beschermen van jouw privacy centraal en worden deze gegevens alleen gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren en niet doorgespeeld aan derden. Via deze privacyverklaring nemen we je graag mee in onze werkwijze. Dit gebeurt volledig in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


2. Bedrijfsomschrijving

EvenementenBrigade staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel als handelsnaam van MDJ Events B.V. met vestigingsnummer 000006126030 en KvK nummer 27290117.
Onze adresgegevens zijn;
EvenementenBrigade
Poeldijkseweg 47
2544NS Den Haag
088 – 12 66 066
https://www.EvenementenBrigade.nl
https://www.facebook.com/EvenementenBrigade/

EvenementenBrigade is een organisatiebureau in Den Haag Zuid, dat (bedrijfs-)uitjes organiseert door heel Nederland (en soms daarbuiten). EvenementenBrigade biedt evenementen voor zowel de zakelijke (bedrijfsuitjes, -borrels, -feesten, etc.) als de particuliere markt (familiefeesten, verjaardagen, reünies, etc.). Van uitjes in de diertuin tot dinnergames en van programma’s op het strand tot workshops in de bossen.

Marleen van Wel is de Functionaris Gegevensbescherming van EvenementenBrigade. Zij is te bereiken via marleen@EvenementenBrigade.nl en/of 088 – 12 66 015.

3. Gegevens
3.1 Evenementen
Voor het opstellen van een offerte, contract en/of factuur voor onze evenementen, hebben wij naast algemene gegevens (datum, tijd, aantal personen, arrangement) ook de NAW gegevens, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden in het CRM systeem Sage ACT! verwerkt, maar blijven te allen tijde eigendom van EvenementenBrigade.

3.2 Contactformulier en/of e-mails
Wanneer je onze digitale contactformulier invult, krijgen wij deze gegevens doorgestuurd via e-mail. Daarmee komen deze gegevens ook op de mailserver van onze hostingpartij VDL Hosting terecht. VDL Hosting heeft hierbij enkel een doorsturende functie en mag niks met de inhoudelijke gegevens doen. Ditzelfde geldt wanneer je ons een e-mail stuurt. De e-mails worden in sommige gevallen bewaart in ons Sage ACT! database om een communicatiegeschiedenis op te bouwen.

3.3 Marketingdoeleinden
Naast het verzamelen van persoonsgegevens voor een boeking verzamelen we gegevens voor marketingdoeleinden. Hieronder lees je hier meer over.

3.3.1 Nieuwsbrieven

Wanneer je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in EvenementenBrigade, kunnen wij je nieuwsbrieven versturen. Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van het programma YMPL. Onze mailinglijsten worden dan ook in hun database opgeslagen, maar blijven eigendom van EvenementenBrigade. Onder iedere nieuwsbrief krijg je de mogelijkheid om je per direct uit te schrijven van onze mailinglijsten, waarmee je in de toekomst geen nieuwsbrieven van EvenementenBrigade meer ontvangt.

3.3.2 Google Analytics

Voor het bijhouden van statistieken en om ons websiteverkeer te analyseren maken we gebruik van Google Analytics. We hebben de instellingen van Google Analytics aangepast zodat gegevens anoniem worden verzameld en niet worden gedeeld met Google.

3.3.3 Google Adwords
Wij maken gebruik van Google Adwords en hun gesponsorde advertenties, in het zoeknetwerk en in het display netwerk. Hierbij plaatsen we Adwords conversiecode cookies. Wanneer je gebruik maakt van onze website wordt deze melding gegeven en kun je ervoor kiezen niet verder te kijken op onze website. Wanneer je verdergaat op onze website gaan wij er vanuit dat je akkoord gaat met deze cookies. Wij gebruiken deze cookies te verbetering van onze digitale marketingcampagnes.

3.3.4 Cookies
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Deze informatie wordt dus op jouw eigen computer opgeslagen en absoluut niet in onze eigen database. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

3.3.5 Facebook
Er worden gegevens verzameld over het gebruik van onze website om advertenties te kunnen weergeven die zijn toegesneden óp en relevant zijn vóór de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor onze doelgroep.

3.4 SSL certificaat
EvenementenBrigade.nl heeft een SSL-certificaat en biedt bezoekers hiermee maximale veiligheid bij het versturen van gegevens via formulieren.

4. Gegevens inzien, aanpassen en/of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar marleen@evenementenbrigade.nl. Hierbij is het belangrijk een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. EvenementenBrigade wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. Duur van de opslag
Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan voor het doel noodzakelijk. Dit varieert van bijvoorbeeld 60 dagen voor advertentiedoeleinden tot 7 jaar in verband met onze fiscale bewaarplicht.

6. Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan deze privacyverklaring voldoen. Als je vragen en/of opmerkingen hebt over deze privacyverklaring, vragen we je contact op te nemen met onze Functionaris Gegevensbescherming Marleen van Wel. Zij is te bereiken via marleen@evenementenbrigade.nl en/of 088 – 12 66 015.