Den Haag Discovery

Denkt u Den Haag echt te kennen? Dan heeft u nog nooit meegedaan met de Den Haag Discovery! Zelfs de échte Hagenezen staan versteld van de historische gebeurtenissen, actuele wetenswaardigheden en curieuze feiten die onderweg te vinden zijn.

Den Haag Discovery

Wat kunt u verwachten?

Den Haag Discovery is de ontdekkingstocht van Den Haag. Elk team probeert zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Ook de bonusopdrachten zorgen voor de nodige hilariteit; Ooit wel eens een collega horen zingen? Of weet u alle bijnamen van de Haagse gebouwen te benoemen? Deze bonusopdrachten zijn niet verplicht, maar leveren wel veel punten op!

  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Persoonlijk contact
  • Haagse ontdekkingstocht
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na het ontvangst kiest elk team een eigen tactische route door de historische binnenstad om vragen te beantwoorden. Tussen de Ridderzaal, het Plein en Paleis Noordeinde komen de teams onze instructeurs tegen, die uitdagende opdrachten voor hen in petto hebben. De teams zullen rechtstreeks de confrontatie met elkaar aangaan bij dit bedrijfsuitje in Den Haag. De Den Haag Discovery staat garant voor een onvergetelijk uitje, waar nog lang over nagepraat wordt.

Wat kost het programma?

Het bedrijfsuitje ‘Den Haag Discovery’ kost €21,50,- p.p. exclusief BTW

Minimale besteding €430,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Den Haag. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar Top-locaties.