Mystery Tour

Ontrafel het mysterieuze verhaal dat schuilt achter uw stad, beantwoord de vragen correct en maak de leukste foto’s met uw team. Tijdens onze Mystery Tour komt u op de meest bijzondere plekken van de stad en zal teamwork u dichter brengen naar de eindzege.

Mystery Tour

Wat kunt u verwachten?

Start nu de zoektocht naar de oplossing van het grote mysterie van uw stad! Bij ieder goed antwoord bent u een stapje dichterbij de felbegeerde eindzege. Het uitgangspunt van de Mystery Tour is een ‘vreemd verhaal’ over uw stad, dat de deelnemende teams uitgereikt krijgen. Naar aanleiding van dit verhaal wordt een ‘Mysteryvraag’ gesteld. Maar om het antwoord op deze vraag te kunnen vinden, zullen de teams op zoek moeten naar de meest vreemde, bijzondere en geheimzinnige locaties in de stad. Hier zullen vragen worden voorgelegd waar vaak de inwoners van de stad het antwoord niet op weten. De antwoorden op deze vragen leiden, met behulp van het speciale ‘Mysterysheet’, tot het antwoord op de grote vraag bij het Mysterie.

  • Een middag vol sfeer en gezelligheid
  • Persoonlijk contact
  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na het ontvangst en de uitleg, gaat de Mystery Tour van start en kunnen de teams beginnen met de opdrachten. Als alle teams zich hebben verzameld bij de locatie zullen de punten worden geteld en worden de winnaars op een gepaste wijze gehuldigd.

Wat zijn de kosten van het programma?

Mystery Tours kost € 19,50 p.p. exclusief BTW.
Minimale besteding €390,-