Ontdek Den Haag

Ontdek Den Haag op een nieuwe manier! Maak een onvergetelijke reis over een reusachtig spelbord en beantwoord daarbij vragen, volbreng uitdagingen en speel spannende teamconfrontaties.

Ontdek Den Haag

Wat kunt u verwachten?

Weer of geen weer; met Ontdek Den Haag zit u altijd goed! Tijdens Ontdek Den Haag wordt een spannende route afgelegd over een reusachtig spelbord (1,5m?), waarbij uitdagende en lastige vragen worden voorgelegd. Het doel van dit spel is om in teamverband zoveel mogelijk ‘Haagse Hopjes’ te verdienen. Deze zijn te bemachtigen door het correct beantwoorden van de vragen, het volbrengen van de uitdagingen en het winnen van de teamconfrontaties.

Het lot van de dobbelsteen bepaalt de tussenstops op de route waardoor verschillende categorieën aan de orde komen, te weten; ‘vragen’, ‘kansen’, ‘uitdagingen’ en ‘teamconfrontaties’.

  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Persoonlijk contact
  • Ontdek Den Haag op een nieuwe manier
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Nadat u bent ontvangen op een locatie naar keuze in Den Haag, kan het spel beginnen. Start uw dag met een lunch, vervolgd door het spel of speel het spel en sluit uw dag af met een diner. ‘Ontdek Den Haag’ is voor iedereen en is zowel binnen als buiten te spelen. Het hele jaar een succes!

Wat kost het programma?

Het bedrijfsuitje Ontdek Den Haag kost €25,- p.p. exclusief BTW

Minimale besteding €250,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar Top-locaties.