Rotterdam Discovery

Denkt u Rotterdam te kennen? Welkom bij de Rotterdam Discovery! Zelfs de echte Rotterdammers staan bij dit bedrijfsuitje versteld van de historische gebeurtenissen, actuele wetenswaardigheden en curieuze feiten die onderweg te vinden zijn.

Rotterdam Discovery

Wat kunt u verwachten?

Deze uitdagende Discovery laat u een geheel andere kant van Rotterdam zien. De teams zullen op pad gestuurd worden Rotterdam in, waarbij ze diverse leuke en uitdagende opdrachten moeten uitvoeren. Tussen het schouwburgplein, de Erasmusbrug en de Koopgoot komen de teams ook de brigadiers van EvenementenBrigade tegen, die uitdagende teamconfrontaties in petto hebben. Tijdens de Rotterdam Discovery gaan de teams de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten te verdienen.

  • Een middag vol sfeer en gezelligheid
  • Persoonlijk contact
  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na het ontvangst en de uitleg, gaat Rotterdam Discovery van start. De teams worden de stad in gestuurd en zullen bezig zijn met het oplossen en uitvoeren van diverse opdrachten. Als alle teams zich weer verzameld hebben op de locatie gaat de bonusopdracht van start. Vervolgens worden alle punten bij elkaar opgeteld en wordt het winnende team gehuldigd.

Wat zijn de kosten van het programma?

Rotterdam Discovery kost € 21,50 p.p. exclusief BTW.

Minimale besteding €430,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar toplocaties.