De keuze van EvenementenBrigade

De keuze van EvenementenBrigade

Onze teambuildingsprogramma’s hebben we onderverdeeld in teambuilding in de stad, teambuilding op het strand, teambuilding in de dierentuin, teambuilding dinner games en teambuilding op locatie. Binnen iedere categorie bieden we diverse mogelijkheden, maar graag lichten we hieronder per categorie 1 programma uit als ‘onze keuze’. Lees hieronder waarom.

 

Onze keuze voor teambuilding in de stad; Den Haag Discovery

Nederland kent vele mooie steden. Hoewel Den Haag niet de officiële hoofdstad van Nederland is, wordt deze stad – met haar rijke geschiedenis en politieke status – vaak wel zo gezien. Tussen de Ridderzaal, het Plein en Paleis Noordeinde liggen vele bijzondere weetjes verscholen, waar zelfs echte Hagenezen geen weet van hebben. Het leuke aan de Den Haag Discovery is dat er naast het ontdekken van de stad ook uitdagende teamconfrontaties en grappige bonusopdrachten gedaan worden. Dit complete programma is daarmee geschikt voor zowel de jonge generatie als de wat oudere generatie en staat garant voor een onvergetelijke dag.

Lees meer over de Den Haag Discovery…

 

Onze keuze voor teambuilding op het strand; Expeditie Robinson

Als wij aan teambuilding op het strand denken, denken we aan Expeditie Robinson! Dit ultieme stranduitje haalt in iedereen een waar Robinson-gevoel naar boven. Door de veelzijdigheid aan activiteiten – waar natuurlijk de befaamde ‘eetproef’ niet mag ontbreken – is dit programma geschikt voor iedere groep.

Lees meer over Expeditie Robinson…

 

Onze keuze voor teambuilding in de dierentuin; Arie op Safari

Een uitje in de dierentuin brengt altijd een bijzondere sfeer met zich mee. Met Arie op Safari wordt dit decor ultiem benut door een safari-sfeer neer te zetten. Samen met je collega’s/team ga je op zoek naar de achtergrond van de verdwenen ontdekkingsreiziger ‘Arie’. Tijdens deze ontdekkingstocht kijk je met heel andere ogen naar de dierentuin en kom je bijzondere dingen te weten over de dieren. Door de bonusopdracht, welke een rode draad door het programma vormt, wordt ook jullie creativiteit (en humor?) op de proef gesteld.

Lees meer over Arie op Safari…

 

Onze keuze voor teambuilding Dinner Game; Ik hou van Holland

Wanneer je op zoek bent naar een knaller van een Dinner Game, dan zit je met onze ‘Ik hou van Holland’ garandeert goed! Het diner wordt afgewisseld met spelrondes, waarbij onze quizmaster de groep meeneemt in een spel met Hollandse vragen in diverse categorieën, zoals ‘Eten & Drinken’, ‘Film en Televisie’, ‘Sport’ en ‘Muziek’. Naast muziekvragen worden de teams ook uitgedaagd Hollandse hits af te maken, waarbij de quizmaster feilloos aanvoelt bij welk team hij welke nummers het beste in kan zetten. Deze avond staat garant voor heel veel lachen en ongelofelijk veel gezelligheid. Een avond ‘Ik hou van Holland’ wordt niet snel vergeten.

Lees meer over Dinner Game ‘Ik hou van Holland’…

 

Onze keuze voor teambuilding op willekeurige locatie; Team Activiteiten Dag

Naast programma’s op specifieke locaties (zoals het strand, de stad of dierentuin) hebben we ook programma’s die op vrijwel iedere gewenste locaties uitgevoerd kunnen worden. Onze topper hierbij is de Team Activiteiten Dag, waarbij door middel van een roulatieschema een activiteitenparcours afgelegd wordt en de teams oog in oog met elkaar komen te staan. Het grote voordeel van de Team Activiteiten Dag is dat wij een ruim aanbod hebben aan activiteiten, waardoor we een programma kunnen samenstellen dat helemaal bij de groep past; net zo ludiek of actief als gewenst.

Lees meer over Team Activiteiten Dag…