Expeditie Robinson

Al jarenlang is ‘Expeditie Robinson’ een populair televisie programma waarbij het doel is te overleven op een onbewoond eiland. Beleef dit ultieme Robinson gevoel nu zelf samen met je vrienden of collega’s!

Expeditie Robinson

Wat kun je verwachten?

Bij het spannende strandprogramma ‘Expeditie Robinson’ worden uithoudingsvermogen, tactisch inzicht en teamspirit op de proef gesteld. Onze expeditieleider begeleidt de zogenaamde ‘Robinsonproeven’, waarbij de teams oog in oog met elkaar staan bij uitdagende activiteiten, zoals; ‘Hindernisbaan’, ‘Rivercrossing’, ‘Handboogschieten’, ‘kokosnotenrace’ en ‘vuur maken’. Uiteraard wordt de zwaarte van het programma en de activiteitenkeuze vooraf afgestemd.

  • Sfeervolle uitnodiging voor iedereen
  • Persoonlijk contact
  • Een strandprogramma vol sfeer en gezelligheid
  • Foto’s achteraf van het (bedrijfs)uitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na het ontvangst worden de teams tijdens het strandprogramma in totaal 4 uur lang getest op de verschillende ‘Robinsonproeven’. Na de eerste helft van de activiteiten is er een pauze om daarna weer vol energie verder te kunnen gaan met de rest van de activiteiten. Als alle activiteiten gedaan zijn, is er de lang verwachtte prijsuitreiking waarbij het winnende team bekend wordt gemaakt en gehuldigd.

Wat kost het programma?

Het bedrijfsuitje ‘Expeditie Robinson’ kost €28,50,- p.p. exclusief BTW

Minimale besteding €570,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt je graag voor aan haar Top-locaties.