City Game ‘Ontdek de Mol?’

“Wie is de Mol”? Elk jaar vragen miljoenen Nederlanders het in de huiskamer zich af. Al vanaf 1999 is het een ware televisiehit met bekende en minder bekende Nederlanders. Nu is het mogelijk om dit met uw collega’s te spelen en te beleven tijdens “Ontdek de Mol!”. In uw favoriete stad wordt het een actieve en spannende citygame dat niet alleen het goede, maar vooral het slechte in de groep naar boven haalt.

City Game ‘Ontdek de Mol!’

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de citygame “ Ontdek de Mol!” krijgen de teams continu uitdagende opdrachten voorgeschoteld, die zo snel mogelijk dienen te worden uitgevoerd. Met deze opdrachten kunnen punten worden verdiend. Dit kan echter moeilijker worden dan verwacht, omdat in ieder team die onbekende ‘Mol’ aanwezig is, die uw team probeert tegen te werken. Maar hoe komt u er nu achter wie de Mol is? Teveel fout is dat goed? En wat te doen met diegene die de antwoorden echt niet wist? Een uitdagend spel van opletten, tactiek, list en sluw bedrog.

  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Persoonlijk contact
  • Een dag vol list en bedrog
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na het ontvangst gaan de teams de stad in om de opdrachten tot een goed einde te brengen, maar alles staat natuurlijk in het teken om de “Mol” te ontmaskeren. Bij de ontknoping van dit – alles behalve saaie – bedrijfsuitje worden de Mollen ontmaskerd en zullen de puzzelstukjes op hun plaats vallen. ‘Ontdek de Mol!’ is een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Wat kost het programma?

De citygame ‘Ontdek de Mol’ kost €24,50,- p.p. exclusief BTW
Minimale besteding €490,-