Crazy 88

Heb je zin in een ‘te gek’ bedrijfsuitje in de stad? Wil je een dag helemaal uit je comfort zone treden en hilarische dingen meemaken? Speel dan Crazy 88! Een spel met 88 opdrachten die ook nog eens met film en foto’s worden vastgelegd, deze dag vergeet je nooit meer!

Crazy 88

Wat kunt je verwachten?

Combineer een dagje in de stad met uitdagende opdrachten. Leer de stad en je collega’s beter kennen met dit grappige en originele bedrijfsuitje. Trek je ‘Crazy-pants’ maar aan voor dit waanzinnige uitje!

Tijdens het spel speel je een race tegen de klok, de spanning is om te snijden. De enige manier op de opdrachten te voltooien is door uit je comfortzone te stappen. Voor Crazy 88 heb je een flinke dosis moed en lef nodig. Welk team weet het snelste, de gekste opdrachten te voltooien?

Het Crazy 88 uitje is niet zomaar een uitje, bij dit uitje zit het volgende inbegepen:

  • Persoonlijk contact
  • Hilariteit
  • Beeldmateriaalachteraf van het bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag er uit?

Na ontvangst wordt de groep opgesplitst in teams en gaan zij op pad de stad in voorzien van een stadplattegrond en een camera. De teams krijgen ‘een rondleiding’ door de stad tijdens het uitvoeren van hilarische opdrachten en komen zo op de mooiste plekjes. Met de opdrachten zijn punten te verdienen, hoe gekker/moeilijker de opdrachten, hoe meer punten!

Uiteraard geldt het beeldmateriaal dat wordt vastgelegd met de camera’s, als bewijs voor het behalen van de punten. Het bewijsmateriaal zal dan ook eerst bekeken worden voordat de de winnaar bekend kan worden gemaakt.

Crazy 88 is een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Wat kost het programma?

Crazy 88 kost €24,50 p.p. exclusief BTW.

Minimale besteding €490,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste Stad in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt je graag voor aan haar Top-locaties. Wat dacht je van een bedrijfsuitje in het centrum van Den Haag, Rotterdam of Delft? Het kan allemaal!