Dinner Game Ontdek De Mol

Wees voorbereid op list, bedrog en intriges! Niemand is te vertrouwen tijdens ‘Ontdek de Mol?’ dinnergame! De leuke opdrachten tijdens het spel kunnen moeilijker worden dan verwacht, omdat in ieder team die onbekende ‘Mol’ aanwezig is, die uw team probeert tegen te werken. Maar hoe komt u er nu achter wie van uw collega’s de Mol is?

Dinnergame: ‘Ontdek de Mol!’

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de dinnergame “ Ontdek de Mol!” krijgen de teams continue uitdagende opdrachten voorgeschoteld, die zo snel mogelijk dienen te worden uitgevoerd. Met deze opdrachten kunnen punten worden verdiend. Dit kan echter moeilijker worden dan verwacht, omdat in ieder team die onbekende ‘Mol’ aanwezig is, die uw team probeert tegen te werken. Maar hoe komt u er nu achter wie de Mol is? Teveel fout is dat goed? En wat te doen met diegene die de antwoorden echt niet wist? Een uitdagend spel van opletten, tactiek, list en sluw bedrog.

  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Persoonlijk contact
  • Een avond vol list en bedrog
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na het ontvangst gaan de teams aan de slag met de opdrachten. Tussen de opdrachten door kan er worden genoten van het diner. Het doel is om de opdrachten tot een goed einde te brengen, maar alles staat natuurlijk in het teken om de “Mol” te ontmaskeren. Bij de ontknoping van dit – alles behalve saaie – bedrijfsuitje worden de Mollen ontmaskerd en zullen de puzzelstukjes op hun plaats vallen. ‘Wie is de Mol?’ is een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Wat kost het programma?

De dinnergame ‘Ontdek de Mol’ kost €25,00,- p.p. exclusief BTW.

Minimale besteding €400,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar Top-locaties.