Reis om de wereld

De strijd om en over de wereld gaat beginnen. Kennis en teamwork staan centraal wanneer het team vragen beantwoord en het tijdens leuke uitdagingen opneemt tegen de collega’s. Bewandel ons reusachtige spelbord en verzamel zoveel mogelijk bomen. Wordt u de winnaar van deze reis om de wereld?

Reis om de Wereld bordspel

Wat kunt u verwachten?

Weer of geen weer; met het Reis om de Wereld bedrijfsuitje zit u altijd goed (en droog)! Bij dit wereldse programma wordt op een reusachtig ‘spelbord’ (1,5m²) een spannende route afgelegd langs lastige vragen en uitdagende teamconfrontaties.

  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Persoonlijk contact
  • Een dag vol list en bedrog
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Als het spelbord is klaar gezet en alle materialen staan, kan de Reis om de wereld beginnen. Het lot van de dobbelsteen bepaalt de tussenstops, maar ook de ‘kanskaarten’ kunnen onverwachtse wendingen geven aan het spel en puntverdeling. Het doel van Reis om de wereld is in teamverband zoveel mogelijk ‘Bomen’ (punten) bij elkaar zien te krijgen. Deze ‘Bomen’ zijn te bemachtigen door het juist beantwoorden van vragen, het goed volbrengen van uitdagingen en het winnen van teamconfrontaties. De teamconfrontaties kunnen diverse actieve en minder actieve spelonderdelen bevatten, van Blowgundarts tot Reuze Jenga. De ruime keuze aan activiteiten maakt dit programma tot een laagdrempelig, maar vooral gezellig bedrijfsuitje.

Wat kost het programma?

Het bedrijfsuitje Reis om de wereld kost €25,- p.p. exclusief BTW
Minimale besteding €250,-