Schilderworkshop

Als er niets is, kun je alles maken! Dus… wat gaan we maken? Breng alle creatieve ideeën samen tot een kleurrijk en creatief geheel. Ga met elkaar aan de slag bij deze workshop – waar iedereen aan mee kan doen –  en kijk eens met een frisse blik in het rond. Zet de stip op de horizon tijdens deze leuke, laagdrempelige schilderworkshop, die overal gegeven kan worden; bij u op kantoor of een andere locatie van uw keuze.

Schilderworkshop

Wat kunt u verwachten?

Onder enthousiaste begeleiding worden in teamverband de mooiste schilderijen gemaakt. Iedereen kan meedoen aan deze workshop, want er is geen schilderervaring nodig. Voorafgaand aan de workshop wordt afgestemd wat het thema van de schilderijen wordt. Hierbij kan gekozen worden voor een onderwerp – bijvoorbeeld gerelateerd aan de bedrijfsmissie – waar ieder team een eigen invulling aan mag geven. Ook kan er een extra opdracht meegegeven worden dat de verschillende schilderijen uiteindelijk samen één schilderij moeten vormen.

  • Eigen invulling
  • Ongedwongen sfeer
  • Professionele materialen
  • Op iedere locatie, ook bij u op kantoor

Hoe ziet de dag eruit?

Bij binnenkomst staan de schildersezels met doeken en het benodigde materiaal (o.a. acrylverf, kwasten/penselen, sponzen en mengbordjes) al klaar. Na de introductie en uitleg over de basisprincipes van schilderen en het mengen van kleuren,  is het tijd om zelf aan de slag te gaan. In teamverband wordt een eigen draai gegeven aan de opdracht. Sta verstelt van de bijzondere creaties die jij en je collega’s maken. Wie weet komen verborgen talenten boven drijven!

Wat kost het programma?

Het bedrijfsuitje Schilderworkshop kost €27,50 p.p. exclusief BTW
Minimale besteding €450,-