Team Activiteiten Dag

Herinner je de sportdagen van vroeger op school nog? Of die gezellige zeskamp? Tijdens deze Teambuildingsdag wordt dit dunnetjes over gedaan, weliswaar niet met je klasgenootjes, maar met collega’s!

Teambuilding

Wat kun je verwachten?

Door middel van een roulatieschema gaan de teams de strijd met elkaar aan. En hoewel er geen rapportcijfer aan gekoppeld wordt, zal ieder team zijn uiterste best doen om de activiteiten te winnen! Het team dat het beste samenwerkt, wordt gekroond tot winnaar en wordt op gepaste wijze gehuldigd. De Teambuildingsdag is een bedrijfsuitje waarbij de teamspirit bij de -vooraf gekozen- activiteiten getest wordt, maar waarbij vooral de fun voorop staat!

  • Sfeervolle uitnodiging voor alle collega’s
  • Persoonlijk contact
  • Bepaal zelf de intensiviteit van de activiteiten
  • Foto’s achteraf van het bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na het ontvangst gaan jullie aan de slag met de eerste helft activiteiten. De activiteiten worden van te voren, in samenspraak, uitgekozen. Zo kan er een goede balans gemaakt worden in de intensiviteit van het programma. Na de eerste helft van de activiteiten volgt er een pauze, om even bij de te komen van de eerste activiteiten. Wanneer iedereen weer fris en fruitig is gaat het programma verder met de tweede helft van de activiteiten.

Bij ieder onderdeel worden er punten verdiend voor winst, gelijkspel of verlies, zo ga je nooit met lege handen bij een onderdeel weg. Het team dat aan het einde het meeste aantal punten heeft, wint! Daarna wordt het winnende team op gepaste wijze gehuldigd.

Wat zijn de kosten van het programma?

De Teambuildingsdag kost € 28,50 p.p. exclusief BTW.

Minimale besteding € 570,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt je graag voor aan haar toplocaties.