Western Battle

Zet uw cowboyhoed maar op, want de onvergetelijke reis door het historische Wilde Westen kan beginnen. Verover met uw bende zoveel mogelijk goud en wordt de winnaar van de Western Battle!

Western Battle

Wat kunt u verwachten?

Ga met uw bende de uitdaging aan in het historische Wilde Westen en maak een onvergetelijke reis over ons reusachtige spelbord (1,5m²). Het lot van de dobbelsteen bepaald de tussenstops op de route, waarbij vragen, uitdagingen en teamconfrontaties elkaar afwisselen. Deze teamconfrontaties kunnen diverse actieve en minder actieve spelonderdelen bevatten, zoals handboogschieten en Reuze Jenga. Het doel van het spel is om met uw bende zoveel mogelijk goud te bemachtigen.

  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Persoonlijk contact
  • Zowel binnen als buiten uitvoerbaar
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na de instructie kan de Western Battle beginnen. Doormiddel van een roulatieschema komen alle bendes oog in oog met elkaar te staan en zullen zij alle uitdagingen en teamconfrontaties spelen. De bende die aan het einde van de dag het meeste goud heeft weten te veroveren, zal op passende wijze worden gehuldigd.

Al met al is de Western Battle een onvergetelijk bedrijfsuitje, waarbij u zich – samen met uw collega’s – in een compleet andere wereld waant.

Wat kost het programma?

De ‘Western Battle’ kost €23,- p.p. exclusief BTW.

Minimale besteding €230,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar Top-locaties.