Wordfeud the Game XL

Naaldhakken en stropdassen kunnen thuisgelaten worden! Tijdens het Wordfeud The Game bedrijfsuitje wordt in de buitenlucht een uitdagend activiteitenparcours afgelegd, waarbij geen punten, maar letters te verdienen zijn. Let the Wordfeud Game XL begin.

Wordfeud The Game XL

Wat kunt u verwachten?

Alle teams komen tijdens de verschillende activiteiten oog in oog met elkaar te staan. Onderlinge samenwerking, sportiviteit en fanatieke instelling worden op de proef gesteld. Met activiteiten als reuze katapult bouwen en rivercrossing, worden de letters bij elkaar verzameld voor het eindspel. Het uur van de waarheid breekt namelijk aan wanneer de letters gevormd worden tot woorden. Gaat het team met de meeste letters er vandoor met de winst, of het team met de beste tactiek?

Het inspanningsniveau van de activiteiten wordt vooraf zorgvuldig bepaald, zodat voor iedere groep een geschikt activiteitenprogramma samengesteld kan worden.

  • Een middag vol sfeer en gezelligheid
  • Persoonlijk contact
  • Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
  • Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?

Na het ontvangst worden de teams ingedeeld en kunnen de activiteiten van start gaan. Tussen de rondes door zal er een korte pauze zijn om even bij te tanken. Als alle activiteiten zijn gedaan en alle teams een keer oog in oog met elkaar hebben gestaan, gaat het finalespel van start. Het team dat met hun letters het winnende woord kan neerleggen, zal op passende wijze worden gehuldigd.

Wat zijn de kosten van het programma?

Wordfeud The Game XL kost € 28,50 p.p. exclusief BTW.

Minimale besteding €570,-

Waar kan dit programma plaatsvinden?

Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar toplocaties.