Actieve uitjes

Beleef samen met je collega’s een actief bedrijfsuitje voor het echte teamgevoel of bezorg de vrijgezel van jullie feest de beste dagactiviteit van zijn leven! Of je nu een teambuildingsprogramma wilt in het bos of juist als echte Robinson naar het strand wilt; bij EvenementenBrigade kan het allemaal. Wij werken door heel Nederland op de meest uiteenlopende locaties.

Een actief bedrijfsuitje zoeken hoeft niet meer. In ons uitgebreide assortiment aan in- en outdoor activiteiten vindt je voor ieder wat wils. Naast complete programma’s maken wij ook graag jouw actieve (bedrijfs)uitje op maat. Van zeer actieve teambuildingsprogramma’s tot laagdrempelige sport- en spelactiviteiten tijdens een zeskamp. Je kunt je uitje zo actief maken als je zelf wilt, en dus ook zo dat iedereen mee kan en wilt doen. Onze instructeurs nemen jullie mee op een gezellige, veilige en actieve dag.

Waarom een actief bedrijfsuitje bij de EvenementenBrigade?

Een actief bedrijfsuitje is meer dan een uitje met het bedrijf. Het is sportief, uitdagend en het versterkt de onderlinge band. Dat moet ook wel, als je samen ergens voor moet werken. De EvenementenBrigade helpt je graag bij het samenstellen van een geschikt uitje voor het gehele team. Omdat wij verschillende losse spelonderdelen in huis hebben kunnen we je actieve bedrijfsuitje of teambuildingdag aanpassen naar jouw wensen. Bij de EvenementenBrigade heb je dus altijd een actief uitje dat past bij jou en je team!

Hoe actief is ‘actief’?

Doordat je zelf de dag kunt samenstellen, kun je de dag zo actief maken als je zelf wilt. Zo vraagt beachvolleybal bijvoorbeeld meer van je collega’s dan bijvoorbeeld discgolf. Actief wil niet altijd zeggen dat jullie je in het zweet moeten werken. Actief betekent wel dat je gezamenlijk, als team, naar een overwinning toe werkt. Kortom; Actief is zo actief als je zelf wilt!

Motto van de EvenementenBrigade

Bij de EvenementenBrigade zeggen wij altijd; Niets moet, alles mag! Dat wil zeggen dat je altijd vrij bent om zo actief deel te nemen als je zelf kunt. Wij vinden het belangrijk dat je als team een leuke dag beleefd, en dat zal altijd binnen je eigen grenzen zijn.